ENDÜSTRİYEL TASARIM

ENDÜSTRİYEL TASARIM

endustriyel tasarım.jpg

ADAVİ, ihtiyaçlarınızı çözümlemek için çalışır. Geliştirdiğimiz her ürünümüzde maliyetlerinizi düşürmek, size zaman kazandırmak ve kamusal fayda sağlamak öncelikli hedefimizdir.

ADAVİ, talebinize çözüm sunacak ürün tasarımları ve üretim sonuna kadar bütünsel bir danışmanlık hizmeti ile yanınızda.

BİLGİLENDİRME VE REKLAM ÜNİTELERİ

Yerel yönetimlerin hizmetleri konusunda kamuoyunu bilgilendirme sorumlulukları, yeni mecra arayışlarını da gündeme getirmektedir. Geliştirdiğimiz ürünler ile kamusal alanlara yeni mecralar kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.



YENİ NESİL TRAFİK LAMBASI: ALAADDİN

Mevcut trafik lambalarının olası arıza durumlarında yaşattığı bakım sıkıntılarını ortadan kaldırmak için geliştirilen ALAADDİN, sağladığı pek çok avantaj ile hizmetinizde.

yeni nesil trafik lambası.jpg


modese kamera direkleri.jpg

MOBKAD SERIES
MOBESE & KAMERA DİREKLERİ


Bireysel ve toplumsal emniyetin tesis edilmesinde kullanılan güvenlik kamerası ve MOBESE sistemleri için geliştirilen ürün serimiz, birçok avantaj bir arada sunuyor. Direk seçeneklerimiz karşılaşılan sorunları gidermek için özel olarak geliştirildi.

MOBKAD Serisinde kamera kabini aşağı iner. MOBKAD direk çözümlerinde, kamera kabinine ulaşmaya çalışmazsınız, mekanizması sayesinde başlık aşağı iner. Bakım işlemi tamamlandıktan sonra kafanın yerine gitmesi sağlanır ve sistem devreye girer.

Güvenli fren sistemi ile ürün koruma altındadır. Bakım esnasında olası yaşanabilecek aksiliklere karşı kamera panosunu koruyacak fren sistemi sayesinde kamera panosunun kontrolsüz hareketi engellenir.

Kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlar. Tek bir personel, takım çantası ile tüm bakım işlemini gerçekleştirebilir. Sepetli araç ile çalışma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Müdahale esnasında trafiğin kapatılması ya da aksaması sorunlarını yaşatmaz.



ENDÜSTRİYEL TASARIM - Adaviworks
Bugün iş dünyasına 2 marka yapılanmamızla hizmet veriyoruz. ADAVİ, mimari tasarım ve uygulamalarımızın; MAYDANOZ Creative, prodüksiyon ve organizasyon tasarımlarımızın adıdır.
-i-class-flaticon-flaticon-fan-i-